Courgetti met zalm
Courgetti met zalm
Een maaltijd waarbij de pasta wordt vervangen door courgette. De courgette draai je met een "spirelli" tot pasta. Ideaal om koolhydraat-arm én overheerlijk te eten.
Ingrediënten voor 2 personen
4 courgettes
2 stukjes zalm van ongeveer 100 gr per stuk
250 gram kastanjechampignons
Een half pakje Boursin of zuivelspread
Een half pakje monchou
Een handvol pijnboompitten
Bieslook
Olie
Peper & zout
Je wast de courgettes en maakt er slierten van met een spirelli.
De courgetti in een beetje olie in de wok opwarmen.
Er komt veel vocht vrij, giet dat tussendoor af.
De champignons in stukken gesneden toevoegen aan de courgetti.
Zalm bakken in een beetje boter, na 3 tot 4 minuten omkeren.
Boursin en de monchou door de courgetti roeren tot het lekker gesmolten is.
Doe de courgetti, met champignons op een bord met bieslook en de pijnboompitten eroverheen.
Een feestje op je bord, vol goede vetten én veel groenten.
Ideaal dus, eet smakelijk!
Over de auteur
Gym Xtra Fit